Cursus mediteren kun je leren

Cursus voor beginners

In geleidelijke stappen gaan we meditatie techniek trainen. Daarnaast wordt de essentie, de intentie en de kracht van de oefeningen toegelicht.

Trainer: Margo Versteegen

Margo is opgegroeid binnen de traditie van de Katholieke kerk. Op zoek naar de verbinding tussen religie, spiritualiteit, de samenhang tussen de grote en kleine geloofsgemeenschappen, de natuur, haar eigen innerlijke wijsheid en de kracht van intuïtie vond ze 8 jaar geleden haar Thuis bij de internationale Soefibeweging. Daar ontwikkelde Margo haar meditatietechniek, de kracht van Adem en vond er prachtige oude boeken en teksten die in de kern allemaal in de zelfde richting wijzen; alles wat je leerde afleren en gaan leven van binnenuit, vanuit de taal en wijsheid van je hart.

Tijdens deze meditatietraining ligt de nadruk op het leren mediteren. Wat is jou houding, hoe is je adem, waar focus je op, hoe word je stil van binnen en wat dàn?

We houden ons bezig met de vraag; wat levert het je op om te mediteren? En we gaan het vooral doen, ervaringen delen met elkaar en vanuit jouw basis het mediteren verder ontwikkelen. Welkom.

Praktische informatie

Locatie; de WijKern
Eilandplein te Duiven

Kosten cursisten
€ 75,00

Aantal cursisten 6 tot max 20

Data; 6 bijeenkomsten

5 vrijdagochtenden van 9 tot 11 uur in de WijKern op 9 – 16 – 23 oktober en op 6-13 November. Tussendoor op een mooie dag één buitentraining op datum in overleg met elkaar.

Opgeven bij Margo tel nummer 0610484851