Lezingen

Lezingen op locatie

Ik nodig je van harte uit bij een van de geplande lezingen rondom voeding en leefstijl. Wil je graag kennis opdoen rondom een ander onderwerp op thema? Nodig me bijvoorbeeld uit om een lezing te komen geven op jouw locatie of in je eigen keuken of specifieke kennis te komen delen rondom voeding en autisme.

Geplande lezingen

Binnenkort gaan de 14 daagse lezingen weer van start.

Houd de site in de gaten voor de actuele data en de nieuwe locatie.

De eerstvolgende lezing is op 17 oktober om 19.30 uur in de Wijkern, Eilandplein te Duiven. De lezing behandelt hoe autisme en ADHD klachten verBETERd kunnen worden middels aanpassing van voeding en leefstijl.

Aanmelden kan in een mailtje aan; margo@yournaturalchemistry.nl

Klik ook op de Facebook-link voor alle informatie: HIER!

Nodig me uit!

Wil je me uitnodigen voor een lezing? Zie hieronder de mogelijkheden voor de te geven lezingen.

Huiskamerlezing Eet Je Beter

Tijdens deze kennismaking lezing krijgt u meer informatie over Eet Je Beter, het programma dat wel eens dé oplossing zou kunnen zijn voor heel veel gezondheidsproblemen en dieet ellende.

Voor wie?

Eet je beter is voor iedereen, jong en oud, van 8 tot 80 jaar. Het is zeer laagdrempelig en toepasbaar in elk leef-, eet- en gezinspatroon en in elke werksituatie. Het is voor alléénstaanden maar ook hele gezinnen maken er gebruik van. Het is voor iedereen die af wil vallen, aan wil komen en/of gezond(er) wil worden. Het is voor iedereen die beter voor zichzelf wil gaan zorgen en betere keuzes wil leren maken op het gebied van voeding en toch lekker en gevarieerd wil blijven eten.

Beyond autism

Autisme, ADHD, HSP. Allemaal neurologische verstoringen die sinds de laatste 50 jaar steeds meer mensen treffen. En dat is een understatement; de aantallen stijgen in hoog tempo. Zo is de hulpverlening en de medische wetenschap gaan anticiperen op de enorm gestegen hulpvraag en kwam er professionele begeleiding, medicatie en dat is hard nodig ook. Maar wat te denken van de mogelijkheid om de stoornissen te helen! Ook hier komt steeds meer inzicht en kennis over en die deel ik graag met je. Zowel informatie over de mogelijkheden om lichamelijke Natural Chemistry te helen als kennis over de praktische alledaagse leef en voedingsstijl waarmee veel winst is te behalen..

Voeding en leefstijl

In de 21ste eeuw worden we meer dan ooit beïnvloed door toxisch milieu, overtuigingen die ons worden ingedruppeld door reclame en media, we eten onnatuurlijker als ooit, ons lichaam herkent onze levensstijl niet en ook vanuit onze overerving zijn we allen belast met drama en ziekte. Tegen alle welvaart en medische kennis in stijgen de ziektekosten naar astronomische hoogte en de vragen en uitdagingen over weer in balans komen; zowel als individu als het milieu op wereldniveau, zijn groots.

Ik zet de situatie in perspectief en deel kennis die leidt naar meer inzicht en nieuwe gezondere keuzes.

Voeding en het effect op de psyche

De westerse wereld is zó rijk! Alles wat we ons 100 jaar geleden konden wensen en méér is tot onze beschikking en wat zien we; depressie, ziekt, suïcide, verslaving. En onder jongeren stijgen de aantallen met de dag. Wat is dat toch! Hoe is de relatie met voeding in deze? Ik neem je mee en toon de verbanden tussen de wereldeconomie, de landbouw, de reclamewereld en hoe we hier een positieve omkeer in kunnen maken.

Echt niet makkelijk, maar kennis maakt nog steeds machtig!

Cursus: Van ziek en ongezond naar Eet.Je.Beter

Cursus van negen keer 2 uur

In een groep leer je over voedingsstoffen, je ontdekt hoe je maaltijden klaarmaakt op geheel nieuwe wijze met nieuwe producten. De recepten en het ritme van eten en drinken zullen je prettig zal verrassen. We delen het effect van je leefstijl op je gezondheid met elkaar. Hoe dat was en hoe het nu wordt, mèt alle positieve ervaringen die je zéker zal krijgen.

Uiteraard kan er in overleg een lezing op maat worden gegeven.
Ik ga graag met je in gesprek om de wensen en mogelijkheden te bespreken.