Energetische therapie

Wat is energetische therapie?

Energetische therapie, paranormale therapie, magnetiseren. Allemaal namen voor het zelfde. Ik maak gebruik van het waarnemen, lezen en harmoniseren van het energieveld van de mens, de aura en chakra’s. Daarnaast werk ik met adem- en ontspanningstechnieken, toegepaste imaginatie (T.I.), dromen, tekeningen en ondersteunende gespreksbegeleiding. Zie het als een vorm van coaching om je inzichten te kunnen geven en verder te helpen.

Waarvoor is energetische therapie in te zetten?

Pijn, ziekte of stress; zo ervaar je als mens je blokkades. In principe is de kern van de energetische  therapie; door de behandeling met kosmische energie je pijnlijke en/of onverwerkte ervaringen oplossen die je levensenergie blokkeren.

Omdat alles in je systeem met elkaar verbonden is, begint genezing bij het herstellen van harmonie in al jouw aspecten; mentaal, emotioneel, lichamelijk en spiritueel. Doordat je in beweging terugkomt kan je zelfgenezend vermogen zijn helende werk weer doen, worden blokkades opgelost en ontstaat er helderheid op essentiële levensvraagstukken.  Zicht op nieuwe stappen die je kan zetten op je levenspad.

Wat levert het je op?

Door te leren dat je kan vertrouwen op je eigen intuïtie groeit het contact met eigen wijsheid en innerlijk weten; het intellect is niet meer de enige bron van kennis, maar er is een levendige samenwerking tussen denken en voelen met het besef dat er een dynamische uitwisseling is van kosmische en aarde energieën die van invloed zijn op je psychische en fysieke welzijn. Intuïtieve ontwikkeling helpt je om beter te leren samenwerken met deze energieën en ze praktisch toe te passen in het leven van alledag.

Reading

Bij een reading kan ik je energie lezen en informatie geven over de verschillende aspecten van je energie zoals de kleuren, intensiteit, vorm en ook de blokkades in je aura en je chakra’s en wat het betekent. We bespreken de actuele stand van zaken in je leven en hoe je  gezondheid is en de diepere oorzaak van eventuele problemen. Zo ontstaat bij jezelf meer inzicht in jou en in je vragen wat uitgangspunt is voor beweging en de weg naar heling.

Roosreading

Ik kan je energie lezen met behulp van de metafoor van een roos. De verschillende aspecten van de roos staan symbool voor aspecten van je bestaan.

Aurareading

Tijdens een aurareading lees ik de vorm van je aura, de kleuren er van en de informatie in de rand van je aura. Een aurareading duurt 30 minuten.

Algemene reading

Een algemene reading kan bestaan uit een roosreading, aurareading, vorige levens aurareading, chakrareading. Deze reading wordt afgesloten met een healing.

Healing

Tijdens de healing zit je in mijn praktijk op een stoel terwijl ik de energie via mijn handen naar je overbreng op plaatsen van je lichaam waar ik op intuïtie naar toe getrokken wordt. Zo word ik naar de blokkades geleid en stroom de energie door je heen.  Als de omslag is ingezet dan zal pijn verminderen, net als emoties, stress en méér klachten, kan die zelfs laten verdwijnen als sneeuw voor de zon.