KENNISMAKEN?

Margo Versteegen

Over mij

Na de middelbare school heb ik 8 jaar als A-verpleegkundige gewerkt in een algemeen ziekenhuis. Daar leerde ik over het functioneren van het menselijk lichaam en over ziektebeelden en behandeling. Later, met mijn 3 kinderen waarvan 2 met Autisme was al mijn tijd en aandacht nodig voor hen.

Ik werkte een aantal jaren vol overgave thuis in het gezin. Omdat ook de behoefte om mezelf te ontwikkelen heel groot was, besloot ik opleidingen in de kunst en vormgeving te volgen. Met die kennis startte ik in 2000 als zelfstandig ondernemer mijn bedrijf als bloemsierkunstenaar. Ik specialiseer me in bedrijfsdecoratie voor grote locaties en evenementen.

Leven en coachen vanuit mijn hart

Altijd bleef ik zoeken naar kennis en verdieping. Dat begon in mijn opvoeding als katholiek. Deze weg vervolgde ik op de Pastorale School en vervulde vervolgens taken als kaderlid in die organisatie. Later verbreedde ik het zicht op mijn spiritualiteit met de opleiding tot Energetisch Therapeut. Daar ontwikkelde ik met name mijn kracht en intuïtie en ik leerde deze inzetten in werk én leven.

Sinds 2012 ben ik Sufi. Dit houdt in dat ik leef en werk vanuit mijn hart; een kwaliteit die ik voortdurend onderhoud en verder ontwikkel waardoor ik aandachtig leef, door gedrag heen kan kijken en kan coachen vanuit mijn gevoel.

Ik heb mezelf ontwikkeld om mijn kinderen van dienst te kunnen zijn; met als uitkomst werkelijk prachtige resultaten voor mij en mijn gezin.

Er is in de laatste 50 jaar veel veranderd in de wereld; in gezinsleven, maatschappij en leefomgeving. Ik vind het heel belangrijk om met de inzichten van nu mijn steentje bij te dragen om mensen in hun kracht te zetten. Om zo liefde, harmonie en schoonheid in de wereld te brengen.