Healing

Hoe werkt een healing?

In wezen ben ik slechts het middel om energie en informatie vanuit de kosmos aan je door te geven. Ik werk puur intuïtief, zodat de benodigde informatie van gidsen, engelen en andere bronnen die we niet zien maar er voor ons zijn als we erom vragen, via mij kan stromen.

In combinatie met mijn kennis en ervaring als verpleegkundige en met autisme zetten we samen alles in het werk om je verder te helpen.

Ik start de therapie altijd door me op jou af te stemmen, en volkomen neutraal ga ik zo te werk. Tijdens de healing zit je in mijn praktijk op een stoel terwijl ik de energie via mijn handen naar je overbreng op plaatsen van je lichaam waar ik op intuïtie naar toe getrokken wordt. Zo word ik naar de blokkades geleid en stroom de energie door je heen.

Je blijft zelf een rol spelen in het proces; in deze hogere afstemming bespreken we wat ik voel en zie en geven we er betekenis aan als basis voor jouw transformatie. Hele nieuwe energie en mogelijkheden openen zich voor jou,omdat je die al hebt en alleen hoeft te ont-dekken om er mee verder te kunnen leven en bouwen.

Als de omslag is ingezet dan zal pijn verminderen, net als emoties, stress en méér klachten, kan die zelfs laten verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Na de eerste behandeling kan de klacht óók iets verergeren, maar dat is puur een onderdeel van het helingsproces, dus geen reden voor angst of twijfel.

Tijdens de behandeling neem je misschien sensaties waar als warmte of kou, kippenvel, ontspanning of juist vermoeidheid, laat je grote boeren of gaan je darmen borrelen, het kan ook zijn dat je niets voelt, maar de behandeling doet zijn werk wel.

Reading + Healing

Aan een healing gaat altijd een reading vooraf. Dit kan bestaan uit een roosreading, aurareading, vorige levens aurareading, chakrareading. Deze reading wordt daarna afgesloten met een healing.

De reading+healing duurt 90 minuten. De kosten voor deze sessie zijn €100 incl. BTW.

Hoe vaak je de energetische behandeling nodig hebt hangt af van veel factoren. Ervaring leert dat 3 behandelingen een goed uitgangspunt zijn. Heb je langdurige of chronische klachten dan kunnen er meer behandelingen nodig zijn; dat bepalen we in overleg op basis van jouw bevindingen en mijn ervaring.