Your Natural Chemistry heeft werkelijk vertrouwen in het Programma EET JE BETER, de zeer persoonlijke coaching en in de kwaliteit en het effect van de supplementen die we aanbieden. Op de website, in blogs en E-books en tijdens de consulten delen we de kennis over orthomoleculaire voeding. Echter zijn wij geen medisch specialisten en doen daarom geen uitspraken over de werkzaamheid, diagnose, voorkoming, preventie, behandeling of genezing door onze coaching en producten.

Hoe weet je zéker of EET JE BETER doet wat we beloven.

  • Beter maakt op de lange duur, in tegenstelling tot alles wat je toe nu toe probeerde?
  • Beter maakt terwijl je arts of andere deskundigen er geen heil in zien?
  • Beter maakt terwijl niet wetenschappelijk is aangetoond, hoe dan?

Bekijk zèlf de ervaringen van de cliënten van Your Natural Chemistry die zich zoveel beter voelen nu ze met de kennis van het Programma EET JE BETER leven.

“Koolhydraatarm eten heeft ervoor gezorgd dat ik me fitter voel en heb ik een gezonder gewicht gekregen. Mijn energie is stabiel en schommelt een stuk minder sinds ik alle toegevoegde suikers laat staan.”

Annelies Schreuder

Ik heb al sinds mijn 17de reuma in mijn knieën, dat is inmiddels 40 jaar geleden. Twee jaar geleden zat ik alleen nog maar op de bank. Toen ontdekte ik EET.JE.BETER en kwam ik bij Margo terecht. Na 10 weken het dieet te hebben gevolgd, had ik weer een afspraak bij de reumatoloog. Ze gaf aan dat de ontstekingen duidelijk verminderd waren, waardoor ik minder medicatie nodig heb. Neveneffecten zijn dat ik ook meer energie heb en flink ben afgevallen.

Alies Vermeulen, Lees meer

Door EET.JE.BETER kan ik alles doen wat ik wil: verse, gezonde maaltijden eten die me energie geven, veel bewegen zonder zwaar hongergevoel, en mijn hersenen werken zoveel beter! Ik kan meer doen op een dag, ben minder vergeetachtig en ik kan me beter concentreren: zo leef ik veel blijer met mijn autisme. En de persoonlijke aanpak van Margo houdt me scherp en gemotiveerd!

Irene Hoogveld